whoever said a horse was dumb, was dumb

2011/07/11

Har vært ganske fraværende på bloggen i det siste. Det kommer vel av jeg har vært både litt her og litt der, og svært sjelden har hverken her eller der hatt internett. Blant annet har jeg vært en tur hos søta bror hvor jeg så på et westernstevne. Jeg driver selv med hest, men ikke western, men uansett er det veldig gøy å se på. Og ikke minst er det gøy å fotorgafere, så her kommer det bilder av cowboyhatter og frynser, enten dere liker det eller ikke.

Det som gjør det så gøy å ta bilder på slike stevner er at det er ganske utfordrende. I motsetning til sprangstevner er ikke banen alltid like forutsigbar og det handler veldig mye om å fange det rette øyeblikket. Men så har du de litt mindre positive sidene, som de utrolig irriterende gjerdene som er rundt banen, slik at man får en grå kant både oppe og nede om man er riktig heldig, også har du alle reklameplakatene. Men det er bare sånn det er, ikke noe å få gjort noe med.

 

Reklamer

5 kommentar to “whoever said a horse was dumb, was dumb”

 1. Rebecca Says:

  kjempe fine bilder! :-D


 2. Råstilige bilder! ENDELIG ser jeg noe jeg elsker å ta bilder av selv i en blogg.. :) Har selv ikke vært på et så stort stevne og tatt bilder, men en dag skal jeg gjøre det, uten tvil! Ble helt gira jeg av å se bildene, jeg ble så glaaad! Jeg er jo westernfrelst, *sjokk*. Ser også at du fikk tatt bilder av westerngjengen her oppe sin kjære Tommy Arvidsson! :) Flott flott FLOTT! Elsker dette innlegget.


 3. Åh, mange bra bilder da! Du er flink :)

 4. ragnhild Says:

  stilige bilder! like godt bilde 2 og 5. veldig fine farger i dem :)
  det er jo ganske vanskelig å ta bilder av dyr, spesielt når de beveger seg så mye. du er flink!


 5. Fine bilder!! :)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s