dag hundre

2011/06/11

I dag har jeg holdt på med 365 dagers prosjektet mitt i hundre dager. Det er litt utrolig at jeg faktisk har klart det så lenge, men samtidig virker det som om jeg begynte bare for noen dager siden. Tida flyr. Men siden jeg har nådd et lite delmål tenkte jeg å poste noen av favorittene mine av de hundre bildene.

Reklamer

11 kommentar to “dag hundre”

 1. Ida Fiskaa Says:

  Svar/ Det kan vær! Men video på Nikon D300s er absolutt veldig bra! Så tror du vil utrolig fornøyd! Håper du ender på D300s i alle fall :D

 2. Ida Fiskaa Says:

  Tror forresten det ikke er så veldig stor forskjell mellom filmingen på d300s og d700, kanskje litt, men som sagt, filmingen på d300s er mer enn bra nok, etter min mening! jeg har filmet mye med det, og elsker å filme med det! :)

 3. Ida Fiskaa Says:

  Svar/ Ja, gjør det du! :) Jeg kan si i fra når jeg har lagt ut annonsen på Nikon D300s mitt, hvis jeg ikke hører fra deg før! :)

 4. Ida Fiskaa Says:

  Svar/ Jepp! Det er det :D Forresten, hva er det annet enn filming du er ute etter? :)


 5. Åh, for noen utrolig nydelig bilder. Du er kjempeflink!

 6. Ida Fiskaa Says:

  Svar/ Skjønner! Og, ja som du sier, det er ikke store forskjellen. Du sier du tar mye bilder inn i ridehus, da tar du kanskje amnge bilder av hester også? Nå vet ikke jeg hvor mange bilder D7000 tar i sekundet, men D300s tar 7 bilder. pr. sekund, se video: http://www.youtube.com/v0lda#p/u/2/e6lqQRR5YLQ Noe som bra hvis du tar bilder av dyr osv. Kan he de D7000 har flere bilder i sekundet, det kan du kanskje sjekke ut om det er noe som virker interessant! :) Lykke til med avgjørelsen!

 7. Ida Fiskaa Says:

  Jeg gikk selv fra D40 til et nytt og bedre kamera, som i mitt tilfelel var D300s, og jeg må få sagt at det var et veldig vellykket valg! Forresten, vil anbefale deg å ta en tur på nærmeste fotobutikk, eller elkjøp eller noe slik, og få holdt begge kamerane i hendene, og testet de ut litt, da finner du lett ut hvilket du vil ha! Det har mye å si med grep, og hvordan kameraet ligger i hendene også! :)

 8. Silje Louise Says:

  Kjempefine bilder! du er flink :D


 9. Utrolig fine bilder! Du er veldig flink :)

 10. Lady Netta Says:

  Så fint! Gratulerer med 100 :) Veldig mange fine der, og jeg elsker kaniner!

 11. Maiken Says:

  såå utrolig vakre bilder!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s