BILÆR OG BÅTÆR

2011/03/08

Det er ikke så verst å bare ha to timer på skolen og være hjemme før klokka har slått ti. Hadde ikke hatt noe i mot det litt oftere. Så nå sitter jeg og koser meg med smoothie, melon og nøtter. Prøver å lade opp til en fysikkprøve i morgen. Men før jeg begynner å øve skal jeg få lagt ut bilde jeg tok til 365 prosjektet i går og det for i dag. Er ikke alltid jeg får lagt det ut på dagen, men jeg får i hvertfall tatt det, så får jeg ta det litt som det kommer når det blir lagt ut.

Åherregud, forresten, jeg så første episode av Farmen i går. Den ble jo spilt inn ikke så langt fra meg, og fy så stygg dialekt jeg egentlig snakker. Da jeg hørte den intro stemmen slo det meg at jeg egentlig burde slå om til ren bokmål på flekken. Hjelpemeg, blir flau jeg. Bilær og båtær tutær og bråkær.

Reklamer

2 kommentar to “BILÆR OG BÅTÆR”

  1. Milla Says:

    nei nei, for all del ikje slå om te bokmål, dialekt e det finaste som fins (bortsett fra bergensk og stavangersk og trøndersk) ;)

    / tusen tusen takk, nå blei eg ubeskrivelig glad her eg sitte ;)

  2. Charlotte Says:

    den smoothien så kjempedeilig ut! hehe, vet du hvor personen med den dialekten kom fra? høres ut som sånn de snakker rett ved meg :)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s