TOMORROW IS GONNA BE THE DAY

2011/02/08

Hei og hå.

Noen dager siden sist nå. Må nok skuffe, mest meg selv egentlig, med å si at det ikke ble tatt et eneste bilde i helgen, og det fine været utenfor ble beundret gjennom vinduet tittende over en mattebok. Såe, både deler av lørdagen og hele søndagen gikk til vektorer, som til og med ikke læreren kan gi et fornuftig svar på hvordan vi skal få nytte av i løpet av livet. Bortsett fra om du skal bli realfagsmattelærer da, da trenger du jo å lære det videre og det hele vil gå i en slags ond sirkel.

I løpet av mine små pauser (les: blogger og face hvert femte minutt) kom jeg over et innlegg på den finfine bloggen elefantzonen.com, med tips til hvordan du kommer deg ut av en skrivesperre. Resualtatet av det ble en smule latterlig, men kanskje jeg skal poste det her, og gi noen gleden av enten et oppgitt sukk eller en liten humrende magetrim? Vi får se. Nous verrons. Jeg gjør nemlig egentlig fransklekser, og det burde jeg fortsette med, så jeg rekker å få med meg den nye Frustrerte fruer episoden. God natt!

I morgen skal jeg ta nye bilder. JEG SKAL.

Reklamer

Én kommentar to “TOMORROW IS GONNA BE THE DAY”

  1. KAYSO Says:

    Hihi, jeg merker at bloggsperrene mine alltid kommer når jeg ikke har bilder, så det er garantert derfor du har bloggsperre, hehe. Jeg føler liksom ikke at jeg har noe å gi eller dele uten å vise til bilder. Snålt, men det kommer sikkert av at jeg er veldig glad i så bilder fra hverdagen eller av ting og tang som opptar bloggere når jeg selv leser andres blogger også :)

    Btw- tenkte på den headersaken jeg. Fortsatt interessert i å prøve deg? Fant ikke mailadressen din på bloggen din, men kan du ikke sende meg en mail på kirsti_sordal@hotmail.com så kan jeg sende deg et par bilder da? Så kan du jo se om du får til noe spennende når du har tid og ork? =)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s